Имах подобен проблем при натисната спирачка и включен мигач присветваше лампата. Оказа се, че имам нагоряла пластина във стопа на масата. След почистване и притягане се оправи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с индикация за изгоряла крушка.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеА коя е тази клюкарка
П.С.Съветвам колегата да си провери масата на целия стоп и вътре пистите,имат навика да се отлепват от корпуса и да правят мизерииFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Такъв проблем имах с гъвкавата връзка на капака на багажника.Уж всичко свети, а като натисна спирачка ставаше някаква история със светлините.Оказа се че изолацията на кабелите се е напукала и на места паднала/точно където се пречупва снопа/ и от там става някакво преплитане на тоците.Светват стопове, угасват габарити, задната свети еднота другата не и те така се оказа че ламбите са здрави, пистите също излезе от кабелите в меката връзка.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПробвай с друг оборотомер. "Мерачката" на тока през веригата е интегрирана на платката. Ако нещо се е прецакало там, може да дава фалшиви сигнали.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Аз преди време имах същия проблем и се оказа че пина на масата на буксата на единия от стоповете се е разхлабил и няма хубава маса/погледни пина на черния кабел на буксите/,ако е леко нагорял от там ти е проблема.Успех в начинанието.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
При мен беше така докато въпросната крушка не спре да свети. Смени и двете на стоповете и ще видиш че ще се оправи, крушките са по левче.
Comment
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениекато сте заприказвали за тази индикация аз си сложих в габарита отпред LED крушки много готино стои но от тогава идикацията свети постоянно възможно ли е да има разлика в напрежението и за това да свети вътре че има изгоряла крушка.
Мерси предварително.
и ще спре да свети за изгоряла крушка ! Аз съм на рег.номер със светодиоди и резистор и няма проблем
Comment
-
Проблема до колкото ми стая ясно е при натискане на спирачка единствено !
Провери си буксите възможно е да е нагорял пина на масата ти в една от буксите и тогава става шоу .
При фиат често лекувам този проблем на клиенти , за алфа е рядко но се случва !
А за предните крушки ако са ти 6 вата с цокъл , колегата е прав само с резистор се лекува за момента проблема , но ако си с крушка 5 вата без цокъл / за съжаление 156 , 147 и 166 и на горе на са така става и с готови диоди който ги има на пазара който лъжат чека пробвал съм ги и дори при ц класа на мерцедес става , а тя е адската претенция / такива са 155 , 145 , 146 и другиLast edited by tonov; d.m.y г., 01:22.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщениеПроблема до колкото ми стая ясно е при натискане на спирачка единствено !
Провери си буксите възможно е да е нагорял пина на масата ти в една от буксите и тогава става шоу .
При фиат често лекувам този проблем на клиенти , за алфа е рядко но се случва !
А за предните крушки ако са ти 6 вата с цокъл , колегата е прав само с резистор се лекува за момента проблема , но ако си с крушка 5 вата без цокъл / за съжаление 156 , 147 и 166 и на горе на са така става и с готови диоди който ги има на пазара който лъжат чека пробвал съм ги и дори при ц класа на мерцедес става , а тя е адската претенция / такива са 155 , 145 , 146 и другиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Бях забравил за темата , но проблема се оказа доста елементарен ,дефектна крушка на стопа .
Добре ,че беше колегата zahari_ да забележи ,че като натисна спирачката няколко пъти подред отвреме на време единият стоп не светва (аз явно като съм го гледал съм го хващал само когато е бачкал ).... крушката вътре изглеждаше абсолютно здрава ,но с нова проблема изчезнаДве седмици по-късно започна да ми мига стопа вместо мигача, та шунтирах единият пин на буксата ....
Благодарско за съдействието156 sportvagon 1.9jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение159 е с 5 вата без цокъл на габарититеsigpic
Comment
Comment